måndag 12 oktober 2009

Svennebanan - live version

Det finns en grupp människor här i Borås vars fritid är värd att ifrågasättas och liv icke-existerande. Deras mål med dagen (varje dag) är att förstöra vår vackra natur med avgaser, samt äta mcdonaldsmat. Skräpmatskonsumtionen varierar dock i takt med socialbidraget eller den eventuella peng de fått in efter att ha sålt senaste överpimpade och trimmade "vrålåket". Ibland har de gått med redig vinst och brukar då "bomba" mcdonalds - vilket anses fruktansvärt roande, lite av en highlight.

Minoriteten placerar sina fordon på valfri parkering (ofta i anslutning till mcdonalds då det drar mindre bensin under "bombningarna"), öppnar garageluckorna och spelar oanständig musik tills deras mammor ringer hem dem för kvällen (detta sker oftast strax efter tolvslaget - även där kan man dra paralleller till snabbmatsjätten som då stänger).

Nu undrar ni självklart: "Varför vill dom leva?" Det undrade dom också, fram tills i lördags när ett utav genierna kom på den ultimata idén att ta med sig en projektor, samt ett dussintal porrfilmer. De ställde sig i en ring bakom mcdonalds uthus (alias Orwak) och visade porrfilm mot väggen (det var ca två minusgrader och församlingen bestod av 20-25 äckliga individer med för mycket fritid).

Till sist: Om du känner igen beetendet, eller eventuellt har någon i din närhet som ligger i riskzonen så säger jag som våldtäcktsjouren = SPRING, SKRIK, LARMA! för ditt eget bästa.

tänkte ge en ledtråd..

1 kommentar: