fredag 1 maj 2009

Valborg.

Bah, har just haft knäppaste Valborgen i modern historia.. helt cp från början till slut. Har blivit tagen av polisen för förtäring av alkohol kl 17.30 utanför jobbet, helt nyker och vanlig osv. Självklart kunde inte polisfan välja ett bättre ställe att ta oss på heller eftersom typ hela mitt jobb stod och såg på med.. brraaa (Y). Efter detta lilla snedsteget har jag fått sms och samtal från olika personer som har fått höra detta ryktesvägen, och det spreds fort som attans må ja säga. Inte okej.

Ja å Wrood tände som vanligt till ordentligt och fick för oss att köpa så mycke folköl vi kunde bära endast för att irritera polischen. LITE jobbigt att släpa skiten runt hela stan fyrahundrafemtiosju gånger, men vi kom fram till slut (efter att ha missat två bussar..) väl framme på Kyppe va de folk å så, men fifan va tråkigt de va. Alla va rädda för farbror blå å de va kallt och de va dött.. Aja vi drog iaf till Swing iaf som va kul ända tills ja å Linda fick reda på att Träggan va öppet.. :(

Skit händer å ida har de hänt lite FÖR mycke. Helt klart över "okej"-gränsen. Men för att inte skriva ett 100% depp-inlägg så kan ja ju roa er med att ja sket i fyllemat på donken för att de inte hade pommes (!) å drog till Campino ist. Där fick ja min kebabrulle gratis :D Najs man.

Imån, om sisådär 10 timmar lyfter mitt plan, skulle va kul att ha packat och sovit lite innan dess. På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar