lördag 9 maj 2009

Zu Hause

Så va man hemma igen efter en vecka på Kreta :( Blääh, tror typ ja ska flytta från dehär landet. Nån gång, när ja vågar. Och vill. Och kan..typ. Nä vil inte flytta, sjukt lätt att bli stöddig bara. MEN en sak e säker å de e att Sveriges fittiga väder suger. Det är inte okej att sitta på Kreta å få höra att det är 10 grader och regn i Göteborg där man ska landa om 3,5 timme. INTE okej. Åh frustration.

Resan var dock lyckad på många olika sätt. Päronen lyckades som vanligt skämma ut mig totalt femtioelva ggr per dag, men jag har lärt mig att se förbi det nu faktiskt. utvecklats lite som människa typ. Lever till max för mammas uttryck "var och en skäms för sig" som hon har bankat in i mitt å lisas huvud sen vi va typ.. små. Har börjat fatta galoppen där som sagt å känns rätt gött. Behöver ju inte skämmas bara för att pappa ska tränga sig före ALLA i kön på flygplatsen eller för att han vägrar hyra badlakan på hotellet å går ner till byn för att köpa egna ist. (bör tilläggas att han tyckte det va för dyrt i byn med så han gick upp å hyrde till sist ändå å blev sen förbannad när han såg hur små dom va. klagade resten av resan över att han inte köpte
handdukarna i byn trots allt.. cpsnål boråsare?)

Eller att mamma ska fråga guiderna om allt mellan himmel å jord samtidigt som vi cyklar mitt i den kretanska trafiken (livsfarligt). Den stackars guiden som skulle cykla sist och "hålla ihop" gruppen, cyklade indirekt med mamma 500 m bakom oss andra och trots detta hörde ja ibland mamma ropa "Jenniiiie! Kolla kolla kolla!!! Nej, nu missade du dom jättefina hönorna." Tack Mutter, ja va mitt i en uppförsbacke och gick verkligen in för att ta mig upp å du sabbade allt.

Nej, var och en skäms för sig.

Är som sagt hemma nu iaf och på ett sätt är de rätt gött om man bortser från all skit som behöver göras i skolan... Kan ju säga såhär: Min mentala inställning till skolan är att ja redan tatt studenten å lever loppan som ung och fri, men nej. Dax att vakna till lite kanske å skaffa sig lite motivation, samt kaffe? Hursomhelst är detta vad ja ska få gjort typ idag:

Psykologiinlämning (har inte valt område å ska va på 2-5 A4..)
Spanska, muntlig redovisning (med tanke på att Claes typ hatar mig utan anledning så kommer de gå käpprätt åt helvete hur latino ja än är.. suck.)
Svenska fucking powerpoint (typ inga kommentarer, Mogge ligger i riskzonen)
Geografiredovisning (svensk gruvindustri? Vad är det? Nån som vet? Ring..)
Matte C, nationella.. O.o (PANIK)
Språkvetenskaplig fördjupning (vet att ja borde ha gjort nått men kommer inte ihåg vad..)

Bör även tänka på geografiprov, religionsinlämning, idrottsinlämning, nationella i tyska m.m m.m. Lipa_ut@sjöstensgatan.se (hahahahhaha, kul att de blev en länk)

nääh annars så ska man bara panikköpa en klänning till lisas konfirmation imån samt städa hela huset, köpa present till skitungen å massa massa massa andra grejer.. Längst längst in har ja även sjukt dåligt samvete för att ja va tvungen att dissa Åsa på jobbet idag, hon lät så ledsen när ja sa att ja inte kunde :( Så nu känner man sig lite dissig för det med (Y) toppen.
Okej om ja åker tillbaka till Kreta eller?

2 kommentarer:

  1. jag såg en intressant dokumentär om LKAB i malmberget.

    surfa på svt play så kanske du snubblar över den och fixar mvg i geografi.

    btw har du joel?

    SvaraRadera
  2. Gött får ja göra då ^^,

    Nää har sluppit tomte-Joel hela trean, tack och lov. Har Jan Händén ist ;)

    SvaraRadera