fredag 5 juni 2009

Give Me a Call

Sitter hemma hos Sophie på hennes soffa å mösar. Kan inte somna om när ja vet att mina klasspompisar har språkvetenskaplig fördjupning å ja inte är fullt närvarande, så det blir datorn ist. Sophie sover som en gris å bara kommer med lite småspyda kommentarer emellan snarkningarna typ:
"Ah, ska hälsa från min dator att det gör ont när du misshandlar knapparna"
Sen somnar hon om >< haha aja.

Gårdagen va najs. Betygen sattes runt 12-snåret och sen va det bara att försöka få reda på vad man fått i alla ämnen med, vilket inte riktigt va lika lätt. Men men , ska göra ett nytt försök idag om jag kommer till skolan. Men joo.. ja ska till skolan idag. Faktiskt sista lektionen med Jan och vi ska rensa skåpen osv..massa viktiga grejer med andra ord.

Hursomhelst var det utgång igår! Jag och Wrood skulle till Linda så att vi skulle få ta vår välförtjänta "månadens medarbetare-öl", den va god. ^^, Kul att typ lindas mobil fortfarande har siesta för gick inte å ringa den så vi fick ta vägbeskrivning via sms.. gick sådär >< Linda snacka om att vi skulle stanna lite innan "lekplatsen" så det gjorde vi. Vänta.. vänta.. och vääänta, sen ringer hon (hon kunde tydligen ring men inte vi..fattar inte såntdär. tyckte de va underligt iaf.) Visade sig iaf att vi stod vid olika lekplatser på hässleholmen men det löste sig och vi kom frm till sist.

Satt å hade lite förfest och sen kom även åkerlund så de va riktigt mysigt! Ja och Linda snacka McD som vanligt, är nog ganska skadade. Sen bar det av ner till Swing som va sådär som vanligt. Gillar verkligen inte det längre.. Vet inte varför. Men men, träffade många goa människor och snackade gott&blandat. Fick dock nog tidigt å åkte med Sophie hem, så nu sitter jag här ^^

Snart drar ja till skolan (när sophie vaknat) sen ska ja jobba ikväll å SEN njuta av friheten! Pösshaaaj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar